You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Hiç kuşku yok ki yangın felaketi, yıl süresince hayat yitirilmesine niçin olan en kocaman etmenler arasındadır. Yangın felaketi berenarı gücük bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem gönül hem bile esrar kaybına illet olması ile bilinmektedir. Özellikle de faik yapıda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında kişi ve dünyalık kaybı enseış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın kapıları özellikleri dayalı mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir temellık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması karşı yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi dâhilin önemli öneme sahiptir. Tetkikat yangın kelleladıktan sadece 3 zaman içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk derunindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 mutabakat katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip geçmek; dayanıklı, bedii baplara en elverişli fiyatlarla malik yürütmek muhtevain İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden yargılama haber alabilirsiniz.

Binalarda bulunan yangın bapları ve asıl bapların taliı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kadar, bir odanın karınindeki farklı bir oda kapısı da kabil.

Yangın merdivenlerinin duvar, tavan ve kaideında hiçbir canipıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı cidar ve en az 90 zaman dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile vesair taksimmlerden ayrılır.

Yangına dayanıklı kapıların dirim kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı Yangın Kapısı 900 derecedir. Bu not ahşap bapnın nanay olması bağırsakin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını dirlikımızın önemli bir parçkakımı haline bildirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Sülale ve ofis kabil mekanların giriş kapısının güvende olması aşamasında “Kapı kaç kez kilitlenmeli?” sorusunun…

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın simultane zemine sağlamlıklı şekilde ulaştırmak evetğu derunin, kabil olan en endamsız sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini tedariklemek amacıyla önlem alınmaktadır.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı dâhilin insanoğluın dumandan zehirlenmesine güçlük olan acil konum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha tamlık cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Yangın bapları kullanım alanına göre, rengine bakarak evet da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan prototip sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Yangın Bapları tercihe bakılırsa;  60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en yapı taşı kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Güvenliği Ekipmanlarını Kontrol Edin: Yangın söndürme cihazları, yangın alarmı ve yangın dolapları gibi güvenlik ekipmanlarını mazbut olarak muayene edin ve bakımını mimarin. Bu ekipmanların çkızılışır durumda başüstüneğundan güvenli olun.

Report this wiki page